Dakgoot | placora.be

Dakgoten van Nicolli

Nicolli heeft verschillende dakgoot-modellen: halfronde dakgoten (16, 25 en 33), Ovation, Elite en de daarbij horende afvoerbuizen.

Een verzoening van moderne stijlen met respect voor traditie.
Elke renovatie of nieuwbouw met in harmonie zijn met de regionale woonomgeving. Het vernieuwde concept en de elegante aflijning zorgen ervoor dat de Nicoll-dakgoten zich perfect en in alle discretie integreren in iedere architectuur.

Plat of spits dak, Romeinse of Bourgondische dakpannen, Vlaamse pannen of leien, kalksteen, klithout of metaal... Welke stijl uw dak ook heeft, of welke ook de gebruikte materialen zijn, traditioneel of trendgevoelig, de Nicoll-dakgotensystemen zijn speciaal ontworpen om een meerwaarde aan uw constructie te geven of om een optimale afwatering te waarborgen.

De discrete bevestigingswijzen, de perfecte overeenstemming met de verschillende dakconstructies, de accessoires die speciaal ontworpen zijn om aan de verschillende vormen van constructies te voldoen... Welke eisen er ook gesteld worden aan lokale dakbedekkingen, de gootsystemen zijn dusdanig ontworpen dat ze zich harmonisch integreren in de omgeving, zonder op te vallen. Ze passen zich perfect aan aan de plaatselijke gewoontes.

De kwaliteit garandeert sereniteit

De productie gebeurt via co-extrusie. Dit proces schept een blijvende beschermlaag die de kleurvastheid op de blootgestelde onderdelen aan de buitenzijde waarborgt en die tegelijkertijd een optimale bescherming tegen UV-stralen biedt aan de binnenzijde, waardoor ook de buitengewone uitzetting door opwarming beperkt blijft.

De introductie in het mengsel van een hoog percentage pigmenten en aan titaanoxide in de synthetische materialen bevordert de weerstand tegen chemische en thermische schokken en zorgt tevens voor een uitstekende kleurbestendigheid voor UV-stralen.

Interessante brochures

Links

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend offerte aan bij Placora. 

Wij helpen u bij uw keuze en maken een offerte op die voldoet aan uw wensen en budget. 

info@placora.be
059 8020 70

Cataloog aanvragen

Vul het formulier in

Heeft u vragen? Bel ons op 059 80 20 70