Eternit | placora.be

Gevelbekldeding van Eternit

Eternit beschikt over een uitgebreid gamma gevelbekledingsmaterialen. 

Cedral

De gevelstroken van het Cedral-gamma bieden een tijdloos mooie uitstraling aan uw gevel of geveldeel. De Cedral gevelstroken plaatst u overlappend en verlenen uw gevel mooie, diepe schaduwlijnen. 

Cedral  is beschikbaar in verschillende afwerkingen en kleuren, zodat u de Cedral kunt kiezen die bij u past. 

  • Cedral Wood: Afwerking met houtnerf
  • Cedral Smooth: Gladde licht gekorrelde afwerking 22 standaardkleuren   
  • Cedral Click: uniek tand en groef- systeem. De Cedral Click-gevelstroken sluiten naadloos op elkaar aan en verlenen uw gevel een effen en strakke look.
  • Cedral Board gevelplaten: Hiermee kunt u dakranden, dagkanten en andere geveldelen bekleden. Dit hele gamma heeft een effen afwerking en is beschikbaar in dezelfde kleuren als de Cedral gevelstroken.

Lees alles in detail over het Cedral Gamma: 

EQUITONE

staat voor architectonische gevelbekleding met wereldfaam. De vezelcement materialen van EQUITONE hebben een uniek uiterlijk en verlenen een authentiek karakter aan elke gevel.  

EQUITONE is een gevelmateriaal dat een bijkomende dimensie prijsgeeft. De groeven tonen het hart van het door-en-door gekleurde vezelcement. De belijning geeft het materiaal sterke contouren. De aanblik van EQUITONE verandert met het ritme van de dag. Het spel van licht en schaduw brengt EQUITONE  tot leven.

Lees alles in detail over het EQUITONE gamma:

Links

Cataloog aanvragen

Vul het formulier in

Heeft u vragen? Bel ons op 059 80 20 70