Tuinomheining Ecofencing | placora.be

Tuinomheining in kunststof

Ecofencing 

ECOfencing biedt de eenvoudigste manier voor het plaatsen van tuinschermen. Door de samenstelling van het materiaal (100% gerecycleerd kunststof) en het lage gewicht is het plaatsen van een tuinwand nog nooit zo makkelijk geweest. Met ECOfencing kunt u op elke plaats (harde of zachte ondergrond) snel en eenvoudig aan de slag.

Placora biedt ook tuinomheiningen van Govaplast aan. 

Collectie van Govaplast

Bekijk het aanbod en mogelijkheden op de website van Govaplast.

Bekijk meer

De belangrijkste troeven

IJzersterk

ECOfencing tuinschermen zijn heel sterk. In onafhankelijke tests is bewezen dat ECOfencing palen een grotere trekkracht hebben dan betonnen palen. Betonnen palen zijn bovendien niet flexibel en kunnen breken bij harde windstoten terwijl ECOfencing palen door hun flexibiliteit deze windstoten kunnen opvangen.

 

Vederlicht

Met minder dan 5 kilo per paneel is ECOfencing een genot om mee te werken. Het lage gewicht maakt het hanteren en transporteren van ECOfencing makkelijk.

Veilig

Door het lage gewicht is ECOfencing veiliger om mee te werken dan de traditionele tuinschermen en verkleint het de kans op lichamelijke letsels zoals rugklachten.

Duurzaam

ECOfencing bestaat volledig uit gerecycleerde kunststoffen en beschikt bijgevolg over dezelfde unieke eigenschappen: duurzaam, vochtbestendig, rotvrij. Bij vriesweer zullen de palen of panelen niet breken of barsten. Hierdoor zijn de ECOfencing palen en panelen ook ideaal om een basis te vormen voor een houten tuinscherm. Op deze manier komt het hout niet in contact met de grond.

Onderhoudsvriendelijk

Het materiaal vraagt weinig onderhoud. Jaarlijkse onderhoudsbeurten (verven, sappen, behandelen) behoren tot het verleden. De materialen zijn overschilderbaar, maar dat is niet noodzakelijk om ze te onderhouden. Af en toe eens afspuiten met water en de tuinwand zal er mooi

Dubbelzijdig

De unieke “woodgrain” toplaag is aangebracht op beide kanten van de materialen en maakt de tuinwand moeilijk te onderscheiden van echt hout. De beschikbare kleuren zijn bruin en beige en grijs.

Eenvoudig te plaatsen

Een ECOfencing tuinwand is door zijn lage gewicht makkelijk te hanteren en te installeren. 

Ecologisch

ECOfencing bestaat voor 100% uit gerecycleerde PVC en is dus een ecologisch en milieuvriendelijk product

Interessante brochures

Links

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend offerte aan bij Placora. 

Wij helpen u bij uw keuze en maken een offerte op die voldoet aan uw wensen en budget. 

info@placora.be
059 8020 70

Cataloog aanvragen

Vul het formulier in

Heeft u vragen? Bel ons op 059 80 20 70